Skal du have renoveret dit hus?​

Vi udfører renovering af hus samt alle andre former for ombygning

​Er det blevet tid til en renovering af hus, eller drømmer du om en større eller mindre ombygning? Hos Tømrermester Carsten Bonde Bornebusch står vi klar til at hjælpe dig med enhver form for ombygning og husrenovering. Vores tømrerfirma har to afdelinger - den ene sydøst for Roskilde og Tune og den anden i Nykøbing Falster nær Nakskov. Herfra hjælper vi både privat- og erhvervskunder på hele Sjælland og Lolland.

Kom gerne med skitser eller enkle arbejdstegninger

Vi har mange års erfaring indenfor tømrerfaget, og vi kan bl.a. tilbyde modernisering og renovering af hus samt alle andre former for ombygning til en billig pris.

Mange renoveringer sker i forbindelse med en salgsklargøring eller et huskøb. Du har måske fundet drømmehuset, som dog trænger til en modernisering for at blive helt perfekt, eller måske er der behov for en ombygning, så værelser og rumfordeling passer til dig og din familie.

Vi står gerne for en totalrenovering af hus, men vi klarer også gerne dele af huset. Det kan være alt fra et nyt tag eller nye vinduer til en udskiftning af køkkenet. Vi klarer naturligvis også gerne mindre reparationer.

Vi kan arbejde efter både skitser og enkle arbejdstegninger, og vi råder og vejleder naturligvis altid i valg af materialer og montagemetoder, så du får den bedste løsning.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for renovering af hus afhænger bl.a. af, om du ønsker at få foretaget en totalrenovering, eller om det kun er et enkelt værelse, som skal renoveres. Derudover afhænger prisen af, om du har nogle specielle ønsker ift. valg af materialer og lignende.

Der kan desuden være behov for særligt udstyr såsom et stillads eller specielle maskiner. I visse tilfælde vil der også være behov for hjælp fra andre fagområder såsom elektrikere, VVS-installatører og murere med videre. Vi er derfor nødt til at kende lidt nærmere til din opgave, før vi kan give dig en helt konkret pris.

Kontakt os for et tilbud på en husrenovering

Du er meget velkommen til at kontakte vores tømrer, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om vores arbejdsområder. Vi kommer gerne ud for at besigtige opgaven og for at høre om dine ønsker. Her kan vi samtidig tage en snak med dig om dit budget, hvorefter vi gerne sammensætter et uforpligtende tilbud på renoveringsopgaven.

Du kan ringe til os på telefon 22 46 77 33 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@bornebusch-byg.dk, hvis du foretrækker det. Derefter vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Indhent et uforpligtende byggetilbud - helt gratis!

Send os en besked med hvad du står og skal have lavet, og vi kvitterer med et godt tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i branchen​

Vi er et alsidigt tømrerfirma med masser af gå-på-mod og og erfaring.

Løser en lang række opgaver

Hos Bornebusch er du garanteret en bred vifte af ydelser inden for tømrerfaget.

Giver gerne et godt tilbud

Har du en opgave, så kan du indhente et skræddersyet tilbud - helt gratis.

Kundeservice på højt plan​

Vi er imødekommende og har gode manerer og er til at snakke med.

Uforpligtende byggetilbud - uden ekstraudgifter

​Hos os, kan du være sikker på, at vi ikke slækker på kvaliteten - uanset opgavens størrelse og art.

​Derudover overholder vi altid den fastsatte pris, så du ikke får nogle ubehagelige ekstraudgifter.

Kvaliteten i vores løsninger kan både ses, og mærkes af vores kunder.

Hvem er vi?

Tømrermester Carsten Bonde Bornebusch er du garanteret et professionelt og erfarent byggefirma med mangeårig erfaring inden for faget.

Tlf.: 22 46 77 33

E-mail: kontakt@bornebusch-byg.dk

Kontaktoplysninger

Sydafdeling:

Gaabensevej 233
4800 Nykøbing F

Nordafdeling:

Tune bygade 24

4030 Tune